osnivanje preduzeca - otvaranje firme - registrovanje preduzeca - registracija u APR-u - otvaranje preduzeca - registracija firme - osnivanje doo - osnivanje privrednog drustva

O nama

APR otvaranje firme - zelite da registrujete firmu? Na pravom ste mestu! Privredno društvo ABC lux d.o.o. Beograd je osnovano početkom 2007. godine sa jednostavnim ciljem – pružanje kvalitetnih usluga klijentima uz profesionalan pristup i povoljne cene.

Stečeno iskustvo i postepeno širenje delatnosti poslovanja rezultovali su novim poslovnim mogućnostima za pružanje usluga našim klijentima – pružanjem usluga iz domena privrednih subjekata.

Osnivanje, promena forme, statusa, brisanje privrednih subjekata i sve druge propratne radnje, predstavljaju gotovo svakodnevne aktivnosti u privrednom životu jednog subjekta, čija neminovnost zahteva strogo poštovanje pravne forme i postupaka pred nadležnim državnim ustanovama.

Uz pomoc diplomiranog pravnika iz naseg preduzeca, kroz pomenute procedure cete proci brzo i jednostavno.

Osluskujuci potrebe novih preduzetnika, uveli smo i uslugu virtuelne kancelarije, koja podrazumeva registraciju novoosnovane firme na nasoj adresi, privremeno ili trajno, kao i primanje i prosledjivanje poste u ime vase firme.

Za strane drzavljane smo omogucili da registruju firmu bez dolaska u Beograd, tj. da mi registrujemo firmu u njihovo ime na osnovu ovlascenja. Na taj nacin, nakon registracije firme, direktor novoosnovane firme je u obavezi da dodje u Beograd samo radi otvaranja bankovnog racuna i potpisivanja dokumenata za Poresku upravu.

Za klijente iz Srbije, a izvan Beograda, sve postupke u Agenciji za privredne registre uspesno zavrsavamo uz pomoc poste i Interneta.

Smatramo da je pružanje kvalitetnih i visoko profesionalnih usluga sa naše strane uz poštovanje potreba klijenata, naša obaveza, i da na taj način najbolje uspostavljamo poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. Naš tim stručnjaka iz oblasti koje regulišu pitanja privrednih subjekata stoji Vam na raspolaganju za odgovore na sva pitanja.

Nadamo se da ćete prepoznati naš tim kao pravog i ozbiljnog poslovnog partnera i pružiti nam priliku da opravdamo ukazano poverenje i pokažemo sve naše poslovne mogućnosti.

Srdačan pozdrav,

ABC lux d.o.o.