Virtuelna kancelarija u Beogradu
Po najnizoj ceni u Beogradu, obezbedjujemo vam uslugu virtuelne kancelarije u Beogradu. Virtuelna kancelarija podrazumeva:
  • da svoje preduzece registrujete na adresi u trznom centru Enjub u Bloku 45 na Novom Beogradu u jednoj od najpoznatijih i najvecih ulica u Beogradu - u ulici Jurija Gagarina. U istoj ulici nalaze se sedista nekih od najpoznatijih firmi u Srbiji - Delhaize Serbia, Air Serbia, DHL international, Kopernikus itd. U ulici Jurija Gagarina nalazi se i poznati trzni centar Delta City.
  • da primamo i prosledjujemo vasu postu na nacin koji vam najvise odgovara - putem poste, ili skeniranu putem emaila

Za informacije o ceni, kontaktirajte nas na telefon 062/100-24-24. Garantujemo najbolju cenu u Beogradu!

Na ovaj nacin dobijate poslovnu adresu u trznom centru Enjub u bloku 45 na Novom Beogradu, poslovnom centru Beograda.

Ova usluga je idealna za inostrane firme, koje svoje usluge pruzaju iz inostranstva, a u Beogradu im je potrebno sediste firme i agencija koja ce voditi racuna o pristigloj posti i knjigovodstvu. Cesti korisnici virtuelne kancelarije su i preduzeca koja zele da imaju poslovnu adresu u trznom centru u Beogradu, a pritom svoj posao rade iz nekog drugog grada u Srbiji.

Sa nasom virtuelnom kancelarijom dobijate kompletnu uslugu na jednom mestu, posto se i knjigovodstvena agencija Ab lux nalazi na istoj adresi. Na ovaj nacin, i sediste firme i vas knjigovodja su na istoj lokaciji. Broj telefona agencije mozete dati Poreskoj upravi i bankama.

Ukoliko imate pitanja ili ste zainteresovani za uslugu mozete kontaktirati nas na 062/100-24-24.

 

 

Preporučujemo

Banner